Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

U SUP-u ponovo gužve, Grad nemoćan

Kada je pre dve godine na Limanu otvorena nova šalter sala za izdavanje ličnih dokumentata, iz policije su uveravali da je gužvama kraj i da će se do lične karte i pasoša dolaziti za najviše pet dana.

Delovi grada bez gasa

Stanovnici Adica, Telepa, Adamovićevog naselja, Grbavice, Veterničke rampe i oni na Bulevaru vojvode Stepe u četvrtak neće imati gasa.

Mudri: Nismo mogli više

Bivši predsednik Saveta mesne zajednice Petrovaradin Petar Mudri kaže za Radio 021 da lokalna vlast pod njegovim vođstvom nije mogla da uradi više za razvoj ove opštine.

Bez tople vode na Detelinari

Zbog radova na otklanjanju havarije na uglu Cankareve i ulice Koste Racina na Detelinari, bez tople vode ostaće stanari nekoliko ulica.

Elektrovojvodina šalje opomene neplatišama

Elektrodistribucija "Novi Sad" obaveštava kupce, koji nisu blagovremeno izmirili obaveze za utrošenu električnu energiju, da je rok za plaćane računa istekao i da je u toku izrada i štampanje opomena koje će kupcima u narednim danima biti dostavljene na kućnu adresu.

Monopol na ekskurzije

Prema podacima turističke inspekcije Novog Sada, ove godine bilo je šest prijava protiv turističkih agencija, međutim, nijedna prijava se nije odnosila na đačke ekskurzije.

Trka menja kretanje autobusa

Zbog održavanja biciklističke trke "Trofej sajamskih gradova", u nedelju će biti izmenjene trase nekoliko linija gradskog saobraćaja.

Akcija "Izađi iz mraka"

Organizacija za rehabilitaciju zavisnika od droge "Raskršće" pokrenula je akciju pod nazivom "Izađi iz mraka" kojom žele da motivišu zavisnike da priznaju problem i potraže pomoć.

Nipodaštavanje Zmajevih dečjih igara

Mala bina Zmajevih dečjih igara i ove godine neće biti kod čika Jovinog spomenika. Direktor festivala Dušan Đurđev navodi da nisu zvanično dobili obrazloženje za zabranu postavljanja bine na uobičajenom mestu.